Savonlinnan seudun maanpuolustuskilta ry aloitti toimintansa. Yhdistys kokoaa seudun maanpuolustus- ja veteraanijärjestöt yhteen ja tiivistää yhteistyötä.
Mukana on tällä hetkellä 10 järjestöä.Uudessa yhdistyksessa on mukana:

Kerimäen Rintamaveteraanit ry (43 jäsentä), Savonlinnan Reserviläiset ry (270 jäsentä), Savonlinnan Rintamaveteraanit ry (53 jäsentä),
Savonlinnan Seudun Suojeluskunta ja Lotta Svärd Perinneyhdistys ry (132 jäsentä), Savonlinnan Seudun Sotaorvot ry (103 jäsentä),
Savonlinnan Seudun Sotaveteraanit ry (89 jäsentä),  Savonlinnan Reserviupseerit ry (103),
Savonlinnan Seudun Maanpuolustusnaiset ry (41 jäsentä), Punkaharjun Rintamaveteraanit (18 jäsentä) ja Savonlinnan seudun Sotilaspojat ry (200 jäsentä).

Yhdistyksen tavoitteena on vahvistaa maanpuolustushenkeä tukemalla vapaaehtoista maanpuolustustyötä, veteraanityötä ja perinnettä.
Järjestöjä kokoon juossut  Simo Vuorilehto pitää tärkeänä henkisen maanpuolustuskentän hoitamista, missä uusi yhdistys on askel eteenpäin.

Maanpuolustuskillan ensimmäiseksi puheenjohtajaksi on valittu Pekka Nousiainen.
Hallituksen jäseninä ovat Jouko Turtiainen, varapuheenjohtajana ja muina jäseninä Jaakko Lindell, Niilo Niskanen, Rainer Puhakka, Jan Aulis Hiltunen, Sari Peltonen,
Marja Liisa Pankakari, Merja Auvinen ja Paavo Tynkkynen. Varajäseniksi on valittu Seppo Korpelainen, Pekka Laitinen, Tarja Torpakko, Jukka Torvelainen ja Ahti Hirvonen.
 
Powered by Smart Kotisivutyökalu